top of page
MiFitness Zumba 3

Zumba Fitness®

VAD ÄR ZUMBA®?

Zumba® är en dansträning med latinsk inspiration där musiken består av latinsk och internationell musik där även dansrörelserna har sin grund. Detta medför att Zumba® passen blir dynamiska, spännande, glädjefyllda och effektiva!
För att stärka kroppen, främja hjärt- och kärlsystemet och ge kalorierna en sväng om integreras en del av grundprinciperna från aerobics-, intervall-, och motståndsträning. Vilket betyder att fokuset ligger på rumpa, ben, armar, core, mage och hjärta.

ENKELT? JAVISST!

Alla kan dansa Zumba® efter egen förmåga! Man behöver inte vara en professionell dansare för att lyckas med denna härliga träningsform. Man lär sig lätt stegen och ger hjärnan lite gymnastik samtidigt. Din koordination och kondition stärks utan att du tänker på det då passet blir som en enda fest då det är fyllt med så mycket glädje från instruktör och deltagare samt att musiken ger en härlig feststämning.

    VARFÖR JUST DU SKA DELTA

  • Det är roligt, du kommer knappt märka av att träningen blir gjord!

  • Det är annorlunda jämför med andra gruppträningspass tack vare musiken, dansen, deltagarna och andra härliga faktorer.

  • Det är lätt att hänga med och passar alla åldrar då Zumba® pass har en bas med grundsteg.

  • Zumba® är en effektiv träningsform då det är konditionsbaserat där motstånd/styrka är inkluderat.

https://www.zumba.com/en-US/profile/natalie-strandholm/1413323

Zumba®, AQUA ZUMBA®, ZUMBA GOLD® and the Zumba logos are trademarks of Zumba Fitness, LLC. Used under license.

bottom of page