top of page

Vem är vi?

Här kommer ett inlägg om oss här på MiFitness. Vem är vi och vad gör vi?


Natalie Strandholm

Jag är den spralliga Zumba® instruktören som vill göra din upplevelse så bra som möjligt! För er som går på mina pass så vet ni att jag gärna bjuder på mig själv och skämtar mer än gärna på min egen bekostnad! Vilket jag inte ser som en dålig sak, bara något som får er att känna er som hemma även på dansgolvet eller i poolen. Vilket är något jag gärna vill åstadkomma!


Men vem är då jag utöver denna Zumba® fasad? Jo, jag är en driven person som har utöver ett eget företag ett heltidsjobb som cafébiträde, dessutom drar jag Zumba® via ett annat företag också. Jag har även tidigare dragit pass för personer med olika funktionsnedsättningar/hinder.


Till familjen hör min sambo (och er PT) Poppe, hunden Rex och katten Ronja. Har även en bonusdotter på 6 år.


Mina intressen är förstås Zumba®! Men även annan träning när tiden finns. Baka och laga mat hör även till mina intressen. I samband med att mitt och Poppes förhållande tog fart blev jag även vegan då han var vegan sen tidigare. I början var den kosten för mig helt ny, men idag ser jag inte några problem alls! Älskar att experimentera med matlagning och bakning så det sätter bara kreativiteten igång!


Jag är även på gång med att utbilda mig till gruppträningsinstruktör. Men som vi alla vet så har corona satt käpparna i hjulet för många och mycket, för mig gäller detta min utbildning som skulle blivit klar nu i sommar/höst. Men jag siktar på att bli klar snart!

Poppe Mäkäräinen

Jag kanske är den mindre spralliga instruktören på grund av mitt mål som är våra klienters framgång och resultat. Mitt mål är mina klienters mål jag går fullhjärtat in för att göra det som krävs för att nå dessa mål, även fast jag kan låta lite "hård" så är jag också vänlig och rolig så långt min dåliga humor räcker.


Utöver min PT karriär och passion för att hjälpa andra är jag också väldigt intresserad av ekonomi och företagande. Till 2021 kommer jag även att öppna ett nytt "sommarföretag" och ett större projekt utomlands men dessa projekt kan jag och vill inte berätta om ännu.


Jag har även en country manager position på IntensivePT var vi utbildar framtidens personaliga tränare i Finland på distans. Till mina vardagliga uppgifter hör marknadsföring, undervisande i ämnen marknadsföring och konditionsträning, elevkontakt, upprätthålla utbildningen etc.


Jag kan anses som en ganska tråkig person om inte ämnet är företagande, investeringar eller min passion träning och välmående. Det roliga i mitt liv är min PT karriär och uppbyggande av företagen och därför väljer jag att spendera 90 procent av min tid vaken för utveckla och förverkliga mina drömmar.

Min personliga träning och specialitet är calisthenics var jag även är vald av Finland street workout förening (suomen street workout RY) att bli utbildad domare inom sporten.


Mycket riktigt består min familj av samma som Natalies alltså djuren och den sex åriga dottern Elsa.Vi ses på något av våra pass!

- Natalie & Poppe

116 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page