Träna trots värme

Nu är snart vårmånaden över och vi kliver in i sommaren med stora steg. Värmen har redan börjat komma och många vill njuta i solen eller ta vara på tiden i sin trädgård. Andra vill ha lata dagar på stranden och andra ''tvingas'' jobba sommaren ut.

Trots dessa punkter och många fler som hör sommaren till vill jag nu påpeka vikten av att ändå träna. Många erbjuder utomhus träningar eller annan form av träning i sina lokaler.


Genom att upprätthålla din redan invanda rutin (som säkert lite lättas på redan under vårens första varma dagar, och nu även under corona) så kommer det kännas lätt och bra när hösten kommer igen att ställa sig i salen eller på gymmet.


För mig själv så minskas passen drastiskt ner från fyra pass i veckan till endast ett eller två. Denna sommar så drar jag inte bara Zumba Fitness® utomhus utan även Aqua Zumba®, Aqua Zumba® blir dock inne i Mariebad då det är lite kallt i havet och brist på utomhus pool under dessa corona tider.


Vi har fantastiska ute gym, promenad stigar, olika banor m.m. att nyttja under dessa varma månader. Så vill man inte ha ett ledarlett pass kan man ändå hålla igång sin träning på ett eller annat sätt!


Ett annat bra sätt att hålla sin motivation uppe är att anlita en personlig tränare som är kunnig och finns där för att peppa dig genom din träning även under sommaren.


Trevlig sommar!


-Natalie


14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla