top of page

Tankar kring miljö

Nu tänker ni säkert att jag ska predika om hur du ska sopsortera, laga din mat eller hur du ska göra när du väljer produkter av plast.


Nej och åter nej! Allt det är ditt val, men man ska alltid tänka på hur man kan göra saker bättre för vår planet och för andra runt omkring oss. Det förnekar jag inte.


Mitt inlägg kommer handla lite om tankar kring träning och miljö då jag fick ett litet svar på att man inte vill sätta sig i bilen för att köra till sin träning och speciellt inte ensam. Då slog det mig, en liten idé! Eftersom jag bor i stan och jag kör till mina pass jag drar så kan jag erbjuda mig att ta med mig några av mina deltagare i bilen då rum finns. Då finns det även en öppning för de som tycker det inte känns bra att ta bilen ensam till ett pass som kräver just ett fordon. Om man inte är extra träningssugen förstås och tar sin cykel!


Detta kan man tänka på i allmänhet; att samåka med varandra till sin träning. Det minskar på påfrestningarna på miljön samt din plånbok. Det kanske inte är en stor sak tänker du, men att göra något litet är bättre än inget alls anser jag.


Så nästa gång du tänker att du inte tänker prioritera din träning för att det är onödigt att sätta sig i bilen så kan du istället fråga en (eller flera) vän/kollega/släkting m.fl. om ni ska samåka! Då blir dessutom det ''långa'' avståndet inte så långt till din träning. För den behöver vi alla på ett eller annat sätt.


- Natalie
26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page