top of page

MiFitness har startat!

Nu har vi äntligen efter mycket arbete fått upp vår hemsida! På vår hemsida kan du läsa mera om oss som företag och vad vi har att erbjuda. Bloggen kommer användas mera som en träningsblogg var vi kommer att posta minst en gång i veckan och innehållet kommer att vara träningstips, hjälp till träning, frågor kring träning och annan nyttigt och underhållande läsning!

Vi kommer att undvika att marknadsföra oss på bloggen, den vill vi ha som en intressant läsning för alla även om du inte är en klient hos oss med undantag om vi har en stor kampanj eller en stor nyhet som vi vill verkligen lyfta fram!Vi kommer att börja med personlig träning i olika former och Zumba men har också andra träningsvarianter på kommande som vi inte vill gå mera in på detalj om just nu, men vi kommer att dra en hel del kurser också för dem som inte vill eller gillar personlig träning.


Kampanj! Vi kommer köra sommar- och öppningskampanj vilket består av:

  • Ute Zumba

  • 20% på all personlig träning

  • Gruppträning utomhus under sommaren Vi kommer snart att börja samla in anmälningar och se om det finns ett intresse av utomhusträning!


På våra sociala medier kommer vi att dela allting från marknadsföring, blogginnehåll, underhållning, kampanjer och nyheter.

En sista sak: Uräkta oss om hemsidan inte fungerar till 100 procent som den ska. Vi kommer hela tiden att jobba med att hålla den uppdaterad och fresch, ni kan alltid lämna feedback åt oss om något på hemsidan inte är rätt eller om ni har förslag om saker som vi kan ändra här eller överlag på MiFitness!

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page