top of page

Vem behöver en coach?

Bibsan.jpg

Vi tycker alla behöver en coach i någon form vare sig det är över internet, lärare eller en personlig tränare. Man kan aldrig veta för mycket. Vi strävar efter att hela tiden vidare utdbilda oss och bredda vår kunskap om träning och hälsa så för oss är det våra lärare som är vår coach.

Vi vill erbjuda coaching åt alla även om du är en erfaren lyftare, crossfit athlet eller en nybörjare så garanterar vi att det alltid finns något som vi kan hjälpa er med.

Boka nu din kostnadsfria konsultation så ser vi hur vi kan hjälpa dig!

Paketinformation

Vi erbjuder alltid gratis konsultation upp till två gånger beroende på hur du själv känner.

Vi erbjuder även gratis styrkemätningar, mobility- och rörelsetester och screening om sådant är aktuellt.

Alla upplägg vi gör är skärddarskydda efter egna önskemål och målsättningar.

Först efter dessa tester och genomgångar kommer vi att tillsammans planera träningstekniken, önskat tempo och sätta upp mål.

Uppsättning av träning

Vi börjar med att boka en kostnadsfri konsultation var vi går igenom ev. skador, träningstempo, träningsstil, fyller i frågeformulär om liknande uppgifter för att få den mest optimala träning.

 

Sedan kommer vi fortsätta med styrketester, rörlighetstester och screening. Vid nästa tillfälle kommer vi att börja planera träningen och övningarna utifrån vad du gillar, dina mål, tider och fundera ut vad du vill ha för resultat.

 

Efter det kommer vi att sammanfatta allting på ett avtal, skriva under och börja med din resa till dina mål!

varför oss?

  • Vi har flera erbjudanden för våra klienter än våra konkurrenter. Dessa erbjudanden har vi för att varje individ skall få lyckas med sin träning!
     

  • Vi strävar efter att ha den mest prisvärda coachingen!
     

  • Vi gör allting utefter dina mål! Är ditt mål att bli stark, rörlig, uthållig, hälsosam eller kanske allting? Då gör vi upp planen efter det! 
     

  • Vi har en unik träningsstil och upplägg vilket vi kommer fortsätta utveckla för att hålla träningen rolig, fräsch och effektiv!

calisthenics & gymnastik

Vill du ha en unik och rolig träningsform? Visste du att det finns andra sätt att imponera på kollegorna? Garanterat den häftigaste träningsformen som någonsin har funnits!

Kan det bli bättre? Ja, calisthenics i grunden står för träning med hjälp av att manipulera egen kroppsvikt på olika kreativa vis vilket betyder att det kan utföras exakt var som helst och utan redskap.

Pröva vår specialitets träningsform Calisthenics!

bottom of page