KLIENTER

Dessa klinter tränar just nu eller har tränat med MiFitness och har frivilligt gått med på att vi får dela deras historia och framsteg på våra sociala medier!

Online coaching
PT träffar
Kost och tränings upplägg

STAFFAN MÄKÄRÄINEN

Staffan Mäkäräinen, i Staffans fall tränar vi för att bygga muskler, förlora fett och uppnå en hälsosammare livsstil. Till honom har vi desginat ett skräddarskytt träningsschema och kostschema som hör till vår online coaching. Vi kommer att fortsätta uppdatera om staffans träning samtidigt som träningen går framåt.

Träningspartner

MARTIN HELLSTRÖM

@MARTINHELLSTRÖM

Martin var i ett betydligt sämre fysiskt skick på våren 2017 och började då träna med Poppe Calisthenics utomhus. När träningen börjades vägde Martin kring 80 kg av vilket en större del var fett. Ett år av bra träning och god kost hade Martin gått ner ca. 10 kg, förlorat en synligt stor del fett och fått mycket mera muskler. I dags läget har Martin en god fysisk hälsa och studerar till idrottsintruktör på högskolan Arcada i Helsingfors. Detta är en av de faktorer som gjort att Poppe började med personlig träning, detta var första gången som Poppe hjälpte någon med träning och som vi ser så är resultaten där! 

(Tyvärr är informationen om Martin ej helt utförlig då detta inte var meningen att dokumenteras från början.)

MiFitness

Kontakt

Follow

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

+358403633101

©2019 by MiFitness.
Zumba®, AQUA ZUMBA®, ZUMBA GOLD® and the Zumba logos are trademarks of Zumba Fitness, LLC. Used under license. https://www.zumba.com/en-US/profile/natalie-strandholm/1413323

GDPR – PERSONUPPGIFTSPOLICY