action-active-athlete-931325_edited.jpg

CALISTHNICS & GYMNASTIK

Calisthenics (kroppsviktsträning) står för att träna med hjälp av att manipulera sin egen kroppsvikt och är också väldigt likt sporten gymnastik.
Träning som utförs med hjälp av enbart din kroppsvikt kan ha flera fördelar än bara styrka, uthållighet, fysiskt och psyktiskt välmående. Andra fördelar av en bra utförd kroppsviktsträning är betydligt bättre kroppskontroll, balans och rörlighet!
De grundläggande övningarna till calisthenics och gymnastik är bland annat; pull ups, push ups, dips, knäböj och så vidare.

STRYKA?

Vissa vill tro att för att man använder sin kroppsvikt till största del så kan man inte bygga muskler detta är fel på så många plan! Vi garanterar att du kan bygga lika starka muskler med vårt kroppsvikts baserade upplägg som vid klassisk styrketräning.
All träning är bra träning och därför blandar vi ihop också kroppsviktsövningar med tyngder i våra upplägg (om inte du själv vill ha på ett speciellt sätt förstås) för att bygga det bästa för just dig!

SKADAD?

Känner du att övningar med din egen kroppsvikt gör ont, du blir skadad eller att du inte kan göra det på grund av en skada? Vi kommer hjälpa dig att hitta rätt form och teknik och är säkra på att du kommer lyckas att börja träna till och med de övningar som känns omöjligt i dagsläget!

KAN INTE?

Känner du att du vill men inte kan? Kan du till exempel inte göra en pull up? Vi kommer att börja på din personliga nivå och se till att du kommer att klara det genom att fokusera på att bygga upp din styrka med rätt teknik och tempo.

VILL INTE?

Träning är individuellt och gillar du inte Calisthenics eller gymnastik så har vi självklart andra varianter av träning som vi gladeligen också tränar!

FÖR GAMMAL ELLER UNG?

Som med all träning kan man aldrig vara för gammal eller för ung!

CAli.jpg