Vill du ha det mesta ut av din träning? 
Ofta kan man känna att Träning, särkilt Coachad träning är en dyr investering med inte så stora fördelar. Vi på MiFitness håller med! Därför satsar vi på att vara det absolut mest lönsamma träningsföretaget på marknaden i form av pris, kvalité och erbjudanden.

Är du intresserad om våra kurser och pass?

PT .jpg

Boka PT träff eller en kostnadsfri konsultation

PT priser
26 - 59 € 

Zumba ute 1.jpg

ZUMBA FITNESS®

OCH

AQUA ZUMBA® 

På måndagar, onsdagar och torsdagar dansar vi till olika rytmer som får dig att känna glädje året runt! Kom med på en timmes effektiv träning som ger dig så mycket mer; gemenskap!

Boka in dig redan idag!

ZUMBA FITNESS®

Häng med du också på ett Zumba® pass där vi dansar till härliga rytmer från olika delar av världen! På en timme hinner du få uppleva glädje och gemenskap med ett stort plus; du får träningen gjord samtidigt!

AQUA ZUMBA®

Kom och upplev den klassiska Zumba Fitness® på en helt annan nivå! Vi tar de väl kända rytmerna ner i vattnet och anpassar dansstegen just för vatten! Under 45 minuter får du uppleva glädje och gemenskap med ett extra plask!

TILL VÅRA PT-KUNDER

Vi är säkra på vår träning och kan därför gå ut med unika löften till våra klinter:

ERBJUDANDEN OCH HJÄLP

Vi erbjuder all hjälp vi kan för våra klienter under tiden som vi tränar tillsammans vilket för oss är en självklarhet för att ge just dig ett bra upplägg. Du kan alltid ringa, maila, skicka ett meddelande eller fråga under ett pass så löser vi dina bekymmer direkt!

INGEN TIDSGRÄNS

Vi tar inte betalt per timme och stirrar blint på klockan! Vi erbjuder alla våra tjänster i form av pass och träffar som inte har någon tidsbegränsning.

KONSULTATION OCH STYRKE TEST

Konsultation och styrke test kommer alltid att vara kostnadsfria!

FLEXIBLA

Vi strävar efter att vara det mest flexibla valet för er! Vi förstår att livet har upp- och nedgångar därför kommer alla våra scheman, upplägg och program att vara justerbara också efter köp.

MARKNADENS FÖRMÅNLIGASTE

Vi är inte det billigaste på marknaden för att vi är sämre och har mindre kvalité, vi är billigare för att vi har de priser som vi tycker är rimliga för att kunna hjälpa alla oavsett om du är läkare eller studerande

 

MISSA INTE VÅR TRÄNINGSBLOGG!

DSC05499-60-49_edited
ny_edited

I vår blogg delar vi händelser som hänt i MiFitness, våra personliga träningar, pass vi dragit, träningstips, vloggar och annat intressant som berör träning och hälsa!

MiFitness

Kontakt

Follow

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

+358403633101

©2019 by MiFitness.
Zumba®, AQUA ZUMBA®, ZUMBA GOLD® and the Zumba logos are trademarks of Zumba Fitness, LLC. Used under license. https://www.zumba.com/en-US/profile/natalie-strandholm/1413323

GDPR – PERSONUPPGIFTSPOLICY